De Kook- & Smulclub
Auteur: Bruin, Thessa de
Categorie: Dieetboeken

Prijs: € 7.80
Een ideaal gewicht is niet alleen een voorwaarde voor, maar ook een onderdeel van een goede gezondheid. Steeds meer volwassenen en kinderen kampen met overgewicht. De voedingswijze in dit boek zal jong en oud helpen op een natuurlijke en gezonde wijze het gewicht te bereiken dat bij hen past.

Volgens de cijfers van het CBS nemen welvaartsziekten epidemische vormen aan! Recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat onze ideeŽn over voeding en onze voedingspatronen, die we vanuit onze jeugd hebben meegekregen, achterhaald zijn.

Dit boek helpt je een gezonde voedingswijze tot een vast onderdeel te maken van je dagelijks leven. Naast interessante theorie en smakelijke recepten biedt het je ook richtlijnen voor het vormen van je eigen Kook- & Smulclub.

Een stralende gezondheid ťn je ideale gewicht door gezonde voeding!

'Ondanks het feit dat zo'n boek onmogelijk volledig kan zijn, is Thessa's belichting van een aantal belangrijke invalshoeken een krachtige en duidelijke aansporing om eetpatronen te doorbreken. Om verandering op gang te brengen; om zelf meer te gaan ontdekken; om vooral ook te experimenteren met andere mogelijkheden; om een verband te leggen tussen wat u eet en hoe u zich daarna voelt. En ten slotte: om bewuster te bepalen wat het beste voor u werkt.'

David Bloch Presentatiespecialist

Met recepten uit diverse wereldkeukens

Kidsícorner: Leuke en lekkere gerechten die je samen met je kinderen kunt koken.